English |  
 
 
 
 
 
 
 
 

Ακτοπλοϊκά  Εισιτήρια δρομολογια πλοιων απο ΠΕΙΡΑΙΑ .Εισιτηρια πλοιων απο Πιεραια το Μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας
Επιλογή δρομολογίων για τα Ελληνικά Νησιά -Πειραιάς. 
Κρατήσεις και έκδοση ακτοπλοικών εισιτηρίων εύκολα γρήγορα και με ασφάλεια, από το σπίτι η το γραφείο σας

Ακτοπλοικά εισιτήρια απο Πειραιά,eisitiria ploion,ταξιδια στα νησια,ploia,ακτοπλοικα εισητηρια πλοιων,εισιτηρια,πλοια,λιμανια ,νησια,PLION isitiria aktoploika eisitiria ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Τα εισιτήρια των πλοίων είναι έντυπα και τα παραλαμβάνεται κατευθείαν από το λιμάνι της αναχώρησης από το Κιόσκι τις Ακτοπλοικής εταιρίας με τιν οποία ταξιδεύεται  1,30 ωρα πριν τιν αναχώρηση του πλοίου , με τη χρήση του κωδικού που σας αποστέλλεται στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
Η μπορείτε να επιλέξετε να σας στείλουμε  τα ακτοπλοικα εισιτηρια με courier με επι πλέον χρέωση ανάλογα με τόν τόπο-(χώρα) παραλαβής των εισιτηρίων

ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ο Πειραιάς είναι μια πόλη με ξεχωριστή ιστορία. Από τα αρχαία χρόνια ως σήμερα πρωταγωνιστεί στα ιστορικά δρώμενα του Ελλαδικού χώρου. Η ιστορική του διαδρομή είναι άρρηκτα δεμένη με τη θάλασσα, στην οποία οφείλει την οικονομική και πολιτιστική του ανάπτυξη.
Βρίσκεται βορειοδυτικά της Αθήνας και σε απόσταση 10 χλμ. από το κέντρο της πρωτεύουσας και βρέχεται από το Σαρωνικό κόλπο. Είναι χερσόνησος που περιβάλλεται από θάλασσα ( γεωλογικά, θεωρείται πως κατά την αρχαιότητα ήταν νησί), και έχει τρία λιμάνια (το κεντρικό, το Μικρολίμανο και τη Μαρίνα Ζέας). Από τα αρχαία χρόνια ως σήμερα ο Πειραιάς, ΄΄υπηρέτησε΄΄ την Αθήνα ως λιμάνι της και διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην άμυνα της πόλης. Την περίοδο των Περσικών πολέμων αποτέλεσε το λιμάνι των πολεμικών πλοίων του Αθηναίου στρατηγού Θεμιστοκλή. Το 86 π.Χ. καταστράφηκε τελείως από τους Ρωμαίους. Στα μεσαιωνικά χρόνια ονομάστηκε Πόρτο Λεόνε, από το μαρμάρινο άγαλμα του λιονταριού που βρισκόταν στη είσοδο του λιμανιού. Αυτό το σύμβολο του λιμανιού, κλάπηκε κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του Μοροζίνι και μεταφέρθηκε στη Βενετία. Έτσι σήμερα, στο λιμάνι έχει τοποθετηθεί ένα αντίγραφο αυτού του λιονταριού.
Το 1834 επιλέχθηκε ως κεντρικό εμπορικό λιμάνι της Αθήνας. Από τότε έχει ανακαινιστεί αρκετές φορές ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες και τις σύγχρονες απαιτήσεις της εποχής. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα λιμάνια της Μεσογείου.
Από το λιμάνι του Πειραιά ξεκινούν όλες οι ακτοπλοϊκές γραμμές για τα νησιά της Ελλάδας αλλά και για τα λιμάνια του εξωτερικού.
Η πρόσβαση στο λιμάνι είναι ιδιαίτερα εύκολη καθώς απέναντι από την είσοδό του βρίσκεται ο σταθμός του Ηλεκτρικού Σιδηρόδρομου (γραμμή Πειραιάς - Κηφισιά). Καθώς και οι αφετηρίες πολλών λεωφορείων που συνδέουν το λιμάνι με το κέντρο της Αθήνας και τις υπόλοιπες περιοχές του Πειραιά.
Οι έντονοι ρυθμοί της ζωής στην περιοχή του λιμανιού γίνονται αμέσως αντιληπτοί. Κόσμος πηγαινοέρχεται και τα καταστήματα γύρω απ' αυτό σφύζουν από εμπορική κίνηση.
Η καρδιά του Πειραιά χτυπά - αναμφισβήτητα στο λιμάνι. Όμως, ενδιαφέρον παρουσιάζει και η πόλη. Μια βόλτα στις γραφικές γειτονιές του Πειραιά, στους κεντρικούς δρόμους που παρουσιάζουν έντονη κυκλοφοριακή κίνηση, και στα διαχρονικά στέκια της νεολαίας - και όχι μόνο - αποκαλύπτει τις ομορφιές της πολυπρόσωπης πόλης.
Είναι μια πυκνοκατοικημένη και σε πολλά σημεία της άναρχα δομημένη πόλη, όπως εξάλλου και η Αθήνα. Αλλά λίγο η αλμύρα της θάλασσας, λίγο η μακραίωνη ιστορία της περιοχής που την έχει προικίσει με μια λάμψη και μια γοητεία ξεχωριστή, ανήγαγαν την πόλη του Πειραιά σε μούσα πολλών καλλιτεχνών. Δεκάδες τραγούδια γράφτηκαν και γνώρισαν μεγάλη επιτυχία. Ελληνικές κινηματογραφικές ταινίες γυρίστηκαν στις γραφικές γειτονιές της πόλης και στο λιμάνι που το σενάριό τους φωτογράφιζε τον τρόπο ζωής των ανθρώπων του Πειραιά.
Σήμερα, ο Πειραιάς έχει όλα τα στοιχεία μιας σύγχρονης πόλης, ενώ συγχρόνως διατηρεί και τα χαρακτηριστικά ενός μεγάλου ναυτιλιακού εμποροβιομηχανικού κέντρου.
Στα στολίδια της πόλης συγκαταλέγονται τα νεοκλασικά κτίρια που συναντάμε σε αρκετά κεντρικά σημεία του Πειραιά, το περίφημο Δημοτικό Θέατρο της πόλης που δεσπόζει στη πλατεία Κοραή, η Δημοτική Πινακοθήκη, το Αρχαιολογικό και το Ναυτικό μουσείο, τα Θεμιστόκλεια Τείχη, το Σηράγγιο (Σπηλιά του Παρασκευά), το Βεάκειο Θέατρο και άλλοι χώροι που συνδυάζουν τα παραδοσιακά με τα μοντέρνα αρχιτεκτονικά στοιχεία.
Από τα πιο πολυσύχναστα μέρη του Πειραιά είναι το Μικρολίμανο (ή Τουρκολίμανο, όπως ονομαζόταν παλιά) και το Πασαλιμάνι. Σ' αυτές τις περιοχές λειτουργούν πολλές ταβέρνες και εστιατόρια, καφετέριες και bars που αποτελούν στέκια της νεολαίας αλλά και μεγαλύτερων ανθρώπων. Ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο που η θάλασσα τραβά σαν μαγνήτης τα πλήθη, ο Πειραιάς αποτελεί σημείο αναφοράς για τη διασκέδαση των κατοίκων της πρωτεύουσας.


Δρομολόγια πλοίων για όλους τους προορισμούς, Ελληνικά Νησιά

Αφίξεις αναχωρήσεις πλοίων  Σύγκριση δρομολογίων και τιμών
Δρομολόγια, Διαθεσιμότητα και Online κρατήσεις για όλες τις Eταιρίες.
Πληροφορίες, ωράρια για τα πλοία και κρατήσεις ακτοπλοικών εισιτηρίων OnLine
Αξίξεις Αναχωρήσεις από τα Ελληνικά λιμάνια
Πώς μπορείτε να κάνετε τις αγορές των εισιτηρίων σας On line για τις περισσότερες ακτοπλοικές εταιρείες

Alpha Ferries
Ραφήνα - Άνδρος - Τήνος - Μύκονος - Νάξος - Πάρος.
Πειραιάς - Κρήτη ( Ηράκλειο - Ρέθυμνο - Χανιά ).
Anen Lines
Κίσσαμος ( Κρήτη - Χανιά ) - Κύθηρα - Αντικύθηρα - Γύθειο.
Agoudimos Lines  
Ραφήνα - Άνδρος - Τήνος - Μύκονος.
Ηράκλειο ( Κρήτη ) - Θήρα ( Σαντορίνη ) - Νάξος - Πάρος - Σύρος - Τήνος - Μύκονος - Σκιάθος - Θεσσαλονίκη.   
Blue Star Ferries
Πειραιάς  - Κρήτη ( Χανιά ) - Πάτμος - Λέρος - Κως - Κατάπολα ( Αμοργός ) - Ρόδος  - Νάξος - Θήρα ( Σαντορίνη ) - Ίος - Πάρος - Σύρος - Τήνος - Μύκονος.Ραφήνα  - Άνδρος - Τήνος - Μύκονος - Πάρος.
Anes Ferries
Σύμη, Ρόδος, Κως, Κάλυμνος, Νίσυρος, Τήλος, Καστελόριζο, Πανορμίτης Σύμης,
Dodekanissos Seaways
Ρόδος  - Κως - Κάλυμνος - Λέρος - Λειψοί - Πάτμος Καστελοριζο , Σύμι
Cyclades Fast Ferries
Ραφήνα  - Άνδρος - Τήνος - Μύκονος.
Euroseas
Πειραιάς  - Πόρος - Ύδρα - Σπέτσες.
G.A. Ferries
Πειραιάς  - Πάτμος - Λέρος - Λειψοί - Nίσυρος - Κάλυμνος - Κως - Ρόδος - Σύμη - Τήλος - Ανάφη - Φολέγανδρος - Ίος - Νάξος - Θήρα ( Σαντορίνη ) - Πάρος - Σίκινος - Αγ. Κήρυκος ( Ικαρία ) - Βαθύ / Σάμος - Φούρνοι - Καρλόβασι / Σάμος - Σύρος - Κίμωλος - Μήλος - Πάρος - Σέριφος - Χίος - Μύκονος - Καβάλα - Μυτιλήνη ( Λέσβος ) - Τήνος.
Βόλος (Μαγνησία) - Σκιάθος - Μυτιλήνη (Λέσβος) - Λήμνος - Σκόπελος.
Άγ. Κωνσταντίνος ( Φθιώτιδα ) - Αλόννησος - Σκιάθος - Σκόπελος . 
Hellenic Seaways
Πειραιάς  - Αίγινα - Πόρος - Σπέτσες - Ύδρα - Κίμωλος - Τήνος - Μήλος - Σέριφος - Ερμιόνη - Πόρτο Χέλι - Μέθανα - Μύκονος - Σύρος - Τήνος - Νάξος - Πάρος - Ίος - Θήρα ( Σαντορίνη ) - Φολέγανδρος - Σίκινος - Κατάπολα ( Αμοργός ) - Ανάφη - Κουφονήσι.
Πειραιάς  - Κρήτη ( Χανιά ).Ραφήνα  - Μύκονος - Τήνος - Άνδρος. Βόλος (Μαγνησία) - Αλόννησος - Γλώσσα - Σκιάθος - Σκόπελος.
Άγ. Κων/νος ( Φθιώτιδα ) - Αλόννησος - Γλώσσα - Σκιάθος - Σκόπελος.Ηράκλειο ( Κρήτη ) - Θήρα ( Σαντορίνη ) - Ίος - Πάρος - Μύκονος. 
Ionian Ferries
Κυλλήνη - προς  Ζάκυνθο   -   Κεφαλονιά  : ( Πόρο - Ληξούρι & Αργοστόλι.) 
Lane Lines
Πειραιάς - Μήλος - Σαντορίνη - Κρήτη ( Άγιος Νικόλαος & Σητεία ) - Κάσος - Κάρπαθος - Διαφάνι ( Κάρπαθος ) - Χάλκη - Ρόδος.
 Πειραιάς - Μήλος - Κρήτη ( Ηράκλειο & Σητεία ) - Κάσος - Κάρπαθος - Διαφάνι ( Κάρπαθος ) - Χάλκη - Ρόδος - Καστελόριζο - Κως - Σάμος - Χίος - Λήμνος - Μυτιλήνη (Λέσβος) - Αλεξανδρούπολης.
 
Minoan Lines
Πειραιάς  - Κρήτη ( Ηράκλειο ) .Βενετια Πατρα Ανκόνα , Μπάρι ,Κέρκυρα ,Ιγουμενήτσα , Παξοι ,
Nel Lines
Πειραιάς ( Αθήνα ) - Μύκονος - Σύρος - Τήνος - Χίος - Μυτιλήνη ( Λέσβος )  - Βαθύ / Σάμος - Θεσσαλονίκη.
Πειραιάς ( Αθήνα ) - Ρέθυμνο (Κρήτη)
Saronic
Πειραιάς  - Πόρος - Σπέτσες - Ύδρα - Πόρτο Χέλι - Ίος - Θήρα ( Σαντορίνη )
SAOS Lines
Λαύριο ( Αττική ) - Ψαρά - Άνδρος ( Γάβριο ) - Αγ. Ευστράτιος - Λήμνος - Σαμοθράκη - Αλεξανδρούπολη.
Καβάλα - Λήμνος - Λέσβος ( Μυτιλήνη ) - Ψαρά - Λαύριο.
Αλεξανδρούπολη - Σαμοθράκη - Λήμνος - Λέσβος ( Μυτιλήνη ).
Σύρος - Πάρος - Νάξος - Φολέγανδρος - Ίος - Σίφνος - Κίμωλος - Μήλος - Θηρασιά - Θήρα ( Σαντορίνη ) - Ανάφη - Λαύριο ( Αττική ) - Μύκονος - Τήνος - Χίος - Λέσβος ( Μυτιλήνη ). 
Super Jet
Πειραιάς  - Θήρα ( Σαντορίνη ) - Ίος - Νάξος - Μύκονος - Σύρος. 
Strintzis Ferries Κυλλήνη - προς  ( Κεφαλονιά ) : Πόρο - Ληξούρι & Αργοστόλι. 
Ventouris Sea Lines ;
Πειραιάς  - Πάρος - Νάξος - Ίος - Θήρα ( Σαντορίνη ) - Δονούσα
Greek Ferries Ferry Tickets online - island, isola, Ile, Insel Greek island, isola, Ile, Insel reece, Grece, Grecia, Griechenland Greece iSLANDS FEERY routes . Grece, Grecia, Griechenland Greek Ferry routes Highspeed Ferries pireas.Peraeus

Αεροπορικά   Εισιτήρια απο Αθήνα απο αεροδρομειο Ελευθέριος Βενιζέλος
Έκδοση Αεροπορικών Εισιτηρίων Online flights airticket airfare
Αεροπορικά εισιτήρια Οnline. Αναζητήστε όλα τα δρομολόγια, τους οικονομικούς ναύλους και την διαθεσιμότητα.Μπορείτε , να κάνετε κράτηση και έκδοση Αεροπορικών εισιτηρίων από το γραφείο η το σπίτι σας !Φτηνά αεροπορικά εισητήρια Η Κρατήση Online για Αεροπορικό  Εισιτήριο ειναι Απλή ,ευκολη & Δειτε ολα τα Δρμολόγεια των αεροπλάνων Κράτηση και αγορά φθηνών αεροπορικών εισιτηρίων Συγκρίνετε τιμές & επιλέξτε πτήσεις με όλες τις αεροπορικές εταιρείες
carrentals ενοικιασεις αυτοκινητων

Ενοικιαζομενα Αυτοκίνητα στον Πειραια

παραλαβή και παραδωση στο αεροδρόμειο
Ταξιδέψτε σε δεκάδες προορισμούς στη νησιωτική ή στην ηπειρωτική Ελλάδα επιλέγοντας το κατάλληλο όχημα για τις διακοπές.Ενοικιασεις Αυτοκινητων στην Ελλαδα και το Εξωτερικό
Η παράδοση και η παραλαβή των αυτοκινήτων μας προσφέρεται δωρεάν στο αεροδρόμιο, το λιμάνι ή το ξενοδοχείο σας.κάντε κράτηση , είναι απλό και εύκολο

Ξενοδοχεία στον Πειραια
Αναζήτηση Online Για οικονομικό Ξενοδοχείο Καταλυμα αναμεσα σε 55000 επιλογές
Ξενοδοχεία στην Ελλάδα - Παραδοσιακά σπίτια, Ξενοδοχεία, στούντιο και ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Ελλαδα και τα Ελληνικά νησιά ,Ευρώπη και ανά τον Κόσμο. Online κρατήσεις.

 
 

Ακτοπλοικά εισιτήρια με τις Ακτοπλοικές Εταιρίες :

» Blue star Ferries » Hellenic seaways
» Minoan Lines » Anek Lines
» GA Ferries » Kallisti Ferries
» Zante Ferries » Sea Jets
» Dodecanisos seaways » Cyclades Fast ferries
» Aegean speedlines » Ventouris Ferries
» Alfa Ferries » Agoudimos Lines
» Anes Lines » Santorini cruises

Ξενοδοχεία στην Ελλάδα
Αθήνα | Ιωάννινα | Θεσαλονίκη
Πήλιο | Σαντορίνη | Μύκονο
Αγιον Ορος | Ρόδος |Χανιά
Ηράκλειο | Σύρος | Νάξος | Οιος
Naxos | Κέρκυρα | Ζάκυνθος
Νάυπλιον | Αίγιον | Ολυμπία
Μέτσοβο | Αράχωβα | Πήλιον
Σποράδες | Ερέτρια | Θράκη
Καμένα Βούρλα | Μετέωρα
Μακεδονία | Χαλκιδική

Δημοφιλέστερα Λιμάνια
» Δρομολόγια πλοίων από το λιμάνι Πειραιά
» Δρομολόγια από λιμάνι Ραφήνα
» Δρομολόγια από λιμάνι Ρόδος
» Δρομολόγια από λιμάνι Ηράκλειο
» Δρομολόγια από λιμάνι Σαντορίνι
» Δρομολόγια από λιμάνι Μύκονος
» Δρομολόγια από λιμάνι Αγιος Κωνσταντίνος
» Δρομολόγια από λιμάνι Ναξος
» Δρομολόγια από λιμάνι Χανιά
» Δρομολόγια από λιμάνι Ρέθυμνο
» Δρομολόγια από λιμάνι Θεσαλονίκη
» Δρομολόγια από λιμάνι Πάρος

Αεροπορικά Εισιτήρια με SKY EXPRESS
On Line Κρατήσεις με SKY EXPRESS
Και MINOAN AIR

Δρομολόγια Πληροφορίες SKY EXPRESS

» Αεροπορικες Εταιρίες
» Ξενοδοχεία online κρατήσεις
» Ταξιδιωτικά εγγραφα
» Πτήσεις αναζήτηση Πτήσεων
» Δημοφιλή Λιμάνια ακτοπλοικά εισιτήρια
» Ακυρώσεις εισιτηρίων 
» Δρομολόγεια πλοίων
ΕΟΤ
Επικοινωνία | Site map | Ρόδος | Ο καιρος | Βίζες | Συνδέσμοι Links | Αεροπορκα εισιτήρια online | Προσφορες αεροπορικών εισιτηρίων

| Λογαριασμοί τραπεζών |
SARANTIS Travel- Travel and Tourism agency
14km   Rhodes-Lindos  road | Post Box 214  Faliraki | T K 85100| Greece
Tel. +30  22410 87401 | Fax. +30  22410 87495
www.intickets.gr

Greece ferry routes Greek ferries cheap flights airfare,αεροπορικα εισητηρια hotels in greece ,helas,Ξενοδοχεια Προσφορες Αεροπορικών εισητηρίων εισιτήρια πλοίων,ακτοπλοικά εισιτήρια ,δρομολόγια πλοίων ,αεροπορικα εισητήρια ακτοπλοικά εισιτήρια ενοικιάσεις αυτοκινήτων airtickets