ΤΑΞΙΔΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΡΟΣ ΕΛΒΕΤΙΑ
Πραγματοποιήστε Γρήγορα και ευκολα τις Κρατήσεις για αεροπορικά εισητήρια απο προς Ελβετια Διακοπές σε χιονοδρομικά κέντρα ,Απο Αθηνα η οποιαδηποτε αεροδρόμειο τις Ελλαδας Θεσσαλονικη ,Ιωαννινα ,Αλεξανδούπολη, Ηράκλειο ,Χανιά, Ρόδο Κέρκυρα Σάμο ,Χιο Σαντορίνη ,Μυκονο κτλΤο Online σύστημα του intickets.gr Διερευνά για σας πανω απο 20000 δυνατα δρομολογεια λανβάνοντας υπόψιν πανω απο 145 Αεροπορικες εταιρίες και συνδέεται αμμεσα με το διεθνές σύστημα κρατήσεων θέσεων ολων των αεροπορικών εταιριων , και θα σας δώση τιν καλύτερη προσφορα που ταιριάζει με το ταξίδι σας, σύμφωνα με τις ημερομηνίες και τον προορισμό που εχεται επιλέξει
  αεροπορικα  εισιτηρια

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΤΙΑ
Ζυρίχη Ελβετία Zurich airport Switzerland ZRH Γενέυη Ελβετία Geneva airport Switzerland GVA
Αλτενραιν Ελβετία Altenrhein airport Switzerland ACH Βέρνη Ελβετία Berne Belp airport Switzerland BRN
Λουγκάνο Ελβετία Lugano airport Switzerland LUG Βασιλια Ελβετία Basel euroairport Switzerland BSL
   


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ
Η  Ελβετία βρίσκεται στο νότιο τμήμα της κεντρικής Ευρώπη
ς. Όμορες χώρες: Γαλλία, Γερμανία, Αυστρία, Λιχτεστάιν, Ιταλία.
Η Ελβετία, όμορφη σαν καρτ-ποστάλ, προσελκύει εδώ και αιώνες επισκέπτες από όλο τον κόσμο. 0 συνδυασμός των εντυπωσιακών χιονισμένων βουνοκορφών, των γαλήνιων λιμνών και των ολάνθιστων λιβαδιών είναι ακαταμάχητος - για να μην αναφέρουμε τους παγετώνες, τους καταρράκτες, τις μεσαιωνικές πόλεις και χωριά. Εδώ γεννήθηκε το μοντέρνο σκι, κατά συνέπεια αποτελεί ιδανικό μέρος για τους φίλους των χειμερινών σπορ. Μπορείτε επίσης να χαρείτε ένα ονειρεμένο ταξίδι με τρένο, μέσα από δάση και λίμνες ή να περάσετε μία συναρπαστική ημέρα ανακαλύπτοντας τα αξιοθέατα της ιστορικής Βέρνης, της Ζυρίχης, της Λωζάνης, της Γενεύης ή της Λουκέρνης.
Κυριότερες πόλεις:
Ζυρίχη είναι πρωτεύουσα του ομώνυμου γερμανόφωνου καντονιού και βρίσκεται στα βορειοανατολικά της χώρας, στα σύνορα με τη Γερμανία. Η μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη της Ελβετίας (365.000 κάτοικοι) και οικονομική πρωτεύουσα της χώρας. Διαθέτει βιομηχανικές μονάδες (μεταλλουργίας, μηχανημάτων, κλωστοϋφαντουργίας, αγροτικών προϊόντων, χημικών και χαρτιού), ενώ είναι πάντα το πιο σημαντικό τραπεζικό και οικονομικό κέντρο. Τα πανεπιστήμια και οι πολιτιστική ζωή της αποτελούν πόλο έλξης των γερμανόφωνων Ελβετών.
Γενεύη πρωτεύουσα του καντονιού, βρίσκεται στη νοτιο-δυτική άκρη της λίμνης Leman, στη συμβολή του Ρήνου και του Άρβ. Κύρια πόλη της γαλλόφωνης Ελβετίας (180.000 κάτοικοι) και έδρα πολλών διεθνών οργανισμών, όπως της ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας του ΟΗΕ, του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, του Ερυθρού Σταυρού, του Διεθνούς Οργανισμού Εργασίας, καθώς και του Διεθνούς Οργανισμού Εμπορίου. Η οικονομία της βασίζεται στον τομέα των υπηρεσιών (τράπεζες, εμπόριο, τουρισμός) αλλά υπάρχει βιομηχανική δραστηριότητα (παραγωγή προϊόντων υψηλής τεχνολογίας).  Διαθέτει Πανεπιστήμιο και πολλά τεχνολογικά ινστιτούτα.
Λωζάνη πρωτεύουσα του καντονιού Vaud, βρίσκεται στη δεξιά όχθη της λίμνης Leman, στην καρδιά της γαλλόφωνης Ελβετίας. Αποτελεί την έδρα της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής. Η οικονομία της βασίζεται στις υπηρεσίες. Διαθέτει Πανεπιστήμιο, Πολυτεχνείο, καθώς και ανώτατη σχολή μπαλέτου, η οποία ιδρύθηκε από τον  Maurice Bejart.
Ιστορικά στοιχεία : Η Ελβετική Συνομοσπονδία ιδρύθηκε αρχικά το 1291, όταν τρία καντόνια (του Uri, του Schwyz και του Unterwalden) συμφώνησαν σε μια αμυντική συμμαχία. Κατά τους επόμενους αιώνες, η Συνομοσπονδία επεκτεινόταν σταθερά, καθώς άλλα καντόνια, πόλεις και χωριά προσχωρούσαν στη συμμαχία. Το 1789, με την εισβολή της Γαλλίας, μετεξελίχθηκε σε ενωμένη Ελβετική Δημοκρατία. Με την ανάκτηση της ανεξαρτησίας της, το 1815, τα σύνορα της Συνομοσπονδίας οριστικοποιήθηκαν στο Συνέδριο της Βιέννης και έκτοτε, η πολιτική της Ελβετίας για μόνιμη ένοπλη ουδετερότητα, αναγνωρίστηκε διεθνώς. Μετά από ένα σύντομο εμφύλιο το 1848, υιοθετήθηκε νέο Σύνταγμα και η χώρα αποτέλεσε πλέον ομοσπονδιακό κράτος (Bundesstaat), μολονότι εξακολούθησε να αποκαλείται Ελβετική Συνομοσπονδία. Τα καντόνια διατήρησαν την ευρεία αυτονομία τους. Το 1874 και το 1891, το Σύνταγμα υπέστη σημαντικές αλλαγές, καθώς ενισχύθηκαν οι ομοσπονδιακοί θεσμοί και τα άμεσα δημοκρατικά δικαιώματα. Κατά τα τέλη του 19ου αιώνα, η Ελβετία ήταν ήδη μια από τις πιο βιομηχανοποιημένες χώρες της Ευρώπης. Παρέμεινε ουδέτερη κατά τη διάρκεια των δύο παγκοσμίων πολέμων, γεγονός που ευνόησε την οικονομική σταθερότητα.
Ταξιδιωτικά έγγραφα: Μπορείτε να ταξιδεύσετε με νέου τύπου ταυτότητα (με λατινικούς χαρακτήρες) ή με νέου τύπου διαβατηρίου. Οι κάτοχοι ξένων διαβατηρίων θα πρέπει να ενημερωθούν από το προξενείο τους (πιθανή ανάγκη βίζας).
Τι μπορείτε να γευθείτε: Στην Ελβετία εκτός από τα παραδοσιακά φοντί - τυριά (σε ρευστή μορφή ) υπάρχει και το ριζότο με μανιτάρια (βολίτες). Στην γερμανική Ελβετία η κουζίνα είναι πιο βαριά και τα γεύματα περιλαμβάνουν εξαιρετικά αλλαντικά με μεγάλη ποικιλία από λουκάνικα. Θα είναι πραγματικά λάθος να μην δοκιμάσετε το κρέας λαγού και το εκπληκτικό σουφλέ με κάστανα.
Τι αξίζει ακόμα να δείτε: Τις μεγάλες πόλεις: Γενεύη - Ζυρίχη - Βέρνη - Λουκέρνη , τις μικρές πόλεις: Γκρουιγιέρ - Μοντρέ - Λωζάνη - Ιντερλάγκεν καθώς και τα χειμερινά θέρετρα: Σαιν Μόριτζ - Νταβός - Ζερμάτ - Gstaad - Αnnecy.
Τι μπορείτε να αγοράσετε:
.  Όλων των ειδών τα Ελβετικά ρολόγια, από φθηνά και μοντέρνα (Swatch), έως και πολύ ακριβά και κλασικά, καθώς και άλλα χειροποίητα ρολόγια «κούκους».
.  Σουβενίρ όπως ξυλόγλυπτα και σουγιάδες διαφόρων ειδών και μεγεθών.
.  Ελβετικές σοκολάτες και τυροκομικά συσκευασμένα με ασφάλεια συντήρησης για τη μεταφορά στο ταξίδι!
.  Γκραβούρες, μικρούς πίνακες και έργα τέχνης των γκαλερί.

 
 

Δημοφειλής Προορισμοι πτήσεις απο προς Αεροδρόμια :

Αεροδόμιο Αμστερνταμ Αεροδρόμιο Μαδριτη Madrid
Αεροδρόμιο Ντυσελντορφ Αεροδρόμιο Λισσαβώνα
Αεροδρόμιο Σικάγο Chigago Αεροδρόμιο Λος Αντζελες
Αεροδρόμιο Λονδίνο Stasted Αεροδρόμιο Κοπεγχαγη
Αεροδρόμιο Βρυξέλλες Brussels Αεροδρόμιο Ζυρίχη Zurich
Αεροδρόμιο Τορόντο Toronto Αεροδρόμιο Μιλάνο Milan
Αεροδρόμιο Παρίσι Paris Αεροδρόμιο Ρώμη Rome
Αεροδρόμιο Νεα Υόρκη New York Αεροδρόμιο Πραγα Prague

Αεροπορικές Εταιρίες
Aegean airlines
Olympic airlines Ολυμπιακή
Cyprus airways
Swiss air lines
Lufthansa
Iberia Lineas
British airways
Air France
Alitalia
Czech airlines
Singapore airlines
Klm . Thai airways . Delta
Malev Hugarian airlines

Δημοφειλείς Προορισμοι Ταξιδια
Πτήσεις προς Βιέννη Βαρκελώνη
Πτήσεις για Σαλτσμπουργκ Φρανκφούρτη
Πτήσεις απο Θεσσαλονίκη προς Μόναχο Εδιμβούργο
Πτήσεις προς Γενεύη Δουβλινο
Πτήσεις προς Αμβούργο Κάλγκαρι
 Πτήσεις απο Αθήνα προς Πεκίνο Σύδνευ
Πτήσεις απο Αθήνα Μπανγκόκ Σιγκαμπούρη
Πτήσεις από Αθήνα προς Κάιρο Ντουμπάι

Eot Tourism Office Greece
Επικοινωνία | Site map | Ρόδος | Ξενοδοχεία online | Συνδέσμοι Links | Αεροπορκα εισιτήρια online | Προσφορες αεροπορικών εισιτηρίων | Αεροδρόμια

SARANTIS Travel- Travel and Tourism agency
14km   Rhodes-Lindos  road | Post Box 214   Faliraki | TK 85100| Greece
Tel. +30  22410 87401 | Fax. +30  22410 87495
www.intickets.gr & www.sarantistravel.gr

IATA MEMBER
ακτοπλοικά εισιτήρια Αεροπορικά εισητήρια προσφορά Flights offer Μόσχα ,αεροπορικα,εισητηρια,αεροπορικά εισητηρια